Figurky

přidat do oblíbených

Figurka motokára - vlajky, 16 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka Motokára a vlajky na podstavci z bílého mramoru. Výška motokárové figurky je 16 cm včetně podstavce. Na podstavec, který je v ceně figurky, je možné umístit laserový štítek nebo samolepicí štítek z lesklého papíru s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na figurku s motivem automobilového sportu můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8051135 Kč

16 cm

přidat do oblíbených

Figurka victory - muž, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Univerzální zlatá figurka s motivem Victory čili Vítězství - muž držící vavřínový věnec na podstavci z bílého mramoru. Figurka muže včetně podstavce je vysoká 14 cm. Na podstavec pod figurku Vítězství je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto univerzální figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8059135 Kč

14 cm

přidat do oblíbených

Figurka motokros, 13 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka Motokros - muž na motorce ve zlaté barvě na mramorovém podstavci. Figurka závodníka včetně podstavce je vysoká 13 cm. Pod figurku Motokros je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto motokrosovou figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8068135 Kč

13 cm

přidat do oblíbených

Figurka jachting, 17 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka Jachting - plachetnice ve vlnách na podstavci z bílého mramoru. Figurka plachetnice je vysoká 17 cm včetně podstavce. Na podstavec pod loď je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto jachtařskou figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8134135 Kč

17 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Fotbalová figurka s fotbalovou kopačkou a míčem ve zlaté barvě na mramorovém podstavci. Zlatá kopačka s míčem je vysoká 11 cm včetně podstavce. Podstavec je v ceně a lze na něj umístit laserový nebo lesklý papírový štítek s textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8225135 Kč

11 cm

přidat do oblíbených

Figurka chovatelství - ovčák, 12 cm, zlato, včetně podstavce

Univerzální figurka s motivem chovatelství psů - zlatý ovčák na podstavci z bílého mramoru. Figurka psa včetně podstavce je vysoká 12 cm. Na podstavec pod figurku ovčáka lze umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem výstavy psů, chovatelské stanice či klubu chovatelů. Podklady pro výrobu štítků na chovatelskou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8300135 Kč

12 cm

přidat do oblíbených

Figurka střelba - brokovnice, 15 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka střelce s brokovnicí na podstavci z bílého mramoru. Figurka střelce je vysoká 15 cm včetně podstavce. Na podstavec pod figurku je možné nalepit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítků na střeleckou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8334135 Kč

15 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 13 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka Fotbal - fotbalista s míčem na podstavci z bílého mramoru. Figurka fotbalisty včetně podstavce je vysoká 12 cm. Na podstavec pod figurku lze umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem fotbalového klubu či soutěže. Podklady pro výrobu štítku na tuto fotbalovou figurky můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8401135 Kč

13 cm

9 dalších ...

Oceňte nejlepšího hráče trofejí na úrovni! Figurky jsou velmi oblíbenou trofejí na soutěžích, sportovních akcích ale i jiných kulturních událostech. Ocenit s nimi můžete nejlepšího hráče turnaje nebo je darovat svým blízkým či kamarádům se zálibou ve sportu. Figurky ve zlatém odstínu jsou na podstavci a vybírat můžete z pestré nabídky mnoha sportů, například hokej, fotbal, tenis či basketbal. K trofeji lze dokoupit podstavec neboli stojánek na figurky. Figurky je možné také objednat společně s poklicí a dát je na většinu pohárů.