Figurky

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 13 cm, zlato,včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem fotbalu - vavřínový věnec, fotbalová branka, kopačka a fotbalový míč na mramorovém podstavci. Fotbalová figurka je vysoká 13 cm včetně podstavce. Na podstavec můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem fotbalového klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto fotbalovou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8022145 Kč

13 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem bowlingu, 12 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem bowlingu - vavřínový věnec, bowlingová koule a kuželky na mramorovém podstavci. Fotbalová figurka je vysoká 13 cm včetně podstavce. Na podstavec můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem fotbalového klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto fotbalovou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8030145 Kč

12 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem golfu, 14 cm,zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem golfu - vavřínový věnec, praporek a golfový bag s holemi na mramorovém podstavci. Golfová figurka je vysoká 14 cm včetně podstavce. Na podstavec můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem golfového klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto golfovou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8035145 Kč

14 cm

přidat do oblíbených

Figurka - symbol tenis, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem tenisu - vavřínový věnec, tenisová raketa, síť a tenisový míček na mramorovém podstavci. Tenisová figurka je vysoká 14 cm včetně podstavce. Na podstavec můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem tenisového klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto tenisovou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8036145 Kč

14 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem - volejbal, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem volejbalu - vavřínový věnec, volejbalový míč a síť na mramorovém podstavci. Figurka Volejbal je vysoká 14 cm včetně podstavce. Na podstavec můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem volejbalového klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto volejbalovou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8037145 Kč

14 cm

přidat do oblíbených

Figurka symbol atletiky, 13 cm, zlatá, včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem atletiky - vavřínový věnec, atletický ovál, tretry a stopky na mramorovém podstavci. Figurka ATLETIKA je vysoká 13 cm včetně podstavce. Na podstavec můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem atletického klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto atletickou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8039145 Kč

13 cm

přidat do oblíbených

Figurka traktor, 13 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka TRAKTOR na mramorovém podstavci. Figurka traktoru je vhodná na výstavy zemědělských strojů, závody zemědělské techniky a podobné události. Figurka s traktorem je vysoká 13 cm včetně podstavce. Na podstavec pod traktor můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem výrobce či pořadatele. Vybrat si můžete laserový štítek nebo štítek z lesklého papíru. Podklady pro výrobu štítku na tuto figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8048145 Kč

13 cm

9 dalších ...

Oceňte nejlepšího hráče trofejí na úrovni! Figurky jsou velmi oblíbenou trofejí na soutěžích, sportovních akcích ale i jiných kulturních událostech. Ocenit s nimi můžete nejlepšího hráče turnaje nebo je darovat svým blízkým či kamarádům se zálibou ve sportu. Figurky ve zlatém odstínu jsou na podstavci a vybírat můžete z pestré nabídky mnoha sportů, například hokej, fotbal, tenis či basketbal. K trofeji lze dokoupit podstavec neboli stojánek na figurky. Figurky je možné také objednat společně s poklicí a dát je na většinu pohárů.