Medaile

Upřesnit výběr
přidat do oblíbených

Medaile 22406 se znakem SH ČMS

2240675 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Kokardová MEDAILE zakázková, průměr 11 cm

Vytvořte jedinečné ocenění s naší kokardovou MEDAILÍ na zakázku, která je dostupná v libovolné barevné kombinaci podle vašeho výběru. Prozkoumejte naši paletu barev v přiloženém vzorníku. Střed medaile, ideální pro umístění emblému nebo štítku, má průměr 50 mm. Kokarda je vybavena bezpečnostním špendlíkem pro snadné připnutí. Stuhy kokardy je možné potisknout libovolným textem nebo logem. Kompletní informace o potisku a kokardách najdete na našich webových stránkách www.katalogpoharu.cz na stranách 138 - 145.
22K03-1176 Kč

11 cm

Novinka
přidat do oblíbených

Medaile 22407 se znakem SH ČMS

Kovová hasičská medaile s logem SH ČMS a číslem umístění o průměru 60 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Všechny hasičské medaile mají očko pro připnutí stužky, které máme v mnoha barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile vhodná především pro významné soutěže nebo pamětní medaile.
2240782 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 22408 se znakem SDH

Krásná hasičská medaile o průměru 70 mm se znakem SH ČMS a drobnými lístky po obvodu medaile ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Očko slouží k připnutí stužky na medaili. Stužky máme v mnoha barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile vhodná především pro významné soutěže nebo pamětní medaile.
22408106 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 22409 se znakem SDH

Krásná hasičská medaile o průměru 70 mm se znakem SH ČMS a drobnými lístky po obvodu medaile ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Na přední stranu lze umístit emblém s umístěním. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Očko slouží k připnutí stužky na medaili. Stužky máme v mnoha barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile vhodná především pro významné soutěže nebo pamětní medaile.
22409106 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

1...45678Další stránkaDalší

Kovové medaile potěší vítěze i účastníky sportovní události. V naší nabídce najdete medajle s číslem umístění (medaile 1. místo, 2. místo, 3. místo), fotbalové medaile, hasičské medaile, medaile pro děti, turistické dřevěné medaile a medaile pro mnoho dalších sportů či univerzální medaile na emblémy, do kterých můžete zasadit jeden z více než 100 tematických emblémů. Medajle tak přizpůsobíte konkrétní události. Pokud nenaleznete vhodnou medaili, zakázková výroba medaile pro nás není problém.

Medaile a emblémy nabízíme ve stříbrné, zlaté a bronzové barvě. Medaile nezapomeňte doplnit o stuhy na medaile v různých barvách včetně stuhy české trikolory.

Levné dětské medaile u nás pořídíte již za 13 Kč.