Fotbalové figurky

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka s fotbalistou a míčem na podstavci z bílého mramoru. Fotbalová figurka je vysoká 14 cm včetně podstavce. Na podstavec pod figurku fotbalisty je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto fotbalovou figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8032135 Kč

14 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka fotbalisty s míčem na podstavci z bílého mramoru. Fotbalová figurka je vysoká 14 cm včetně podstavce, na který lze umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto figurku s motivem fotbalu můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8049135 Kč

14 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Fotbalová figurka s fotbalovou kopačkou a míčem ve zlaté barvě na mramorovém podstavci. Zlatá kopačka s míčem je vysoká 11 cm včetně podstavce. Podstavec je v ceně a lze na něj umístit laserový nebo lesklý papírový štítek s textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8225135 Kč

11 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 13 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka Fotbal - fotbalista s míčem na podstavci z bílého mramoru. Figurka fotbalisty včetně podstavce je vysoká 12 cm. Na podstavec pod figurku lze umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem fotbalového klubu či soutěže. Podklady pro výrobu štítku na tuto fotbalovou figurky můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8401135 Kč

13 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 13 cm, zlato,včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem fotbalu - vavřínový věnec, fotbalová branka, kopačka a fotbalový míč na mramorovém podstavci. Fotbalová figurka je vysoká 13 cm včetně podstavce. Na podstavec můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem fotbalového klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto fotbalovou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8022145 Kč

13 cm

přidat do oblíbených

Figurka - symbol fotbal, 16 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem fotbalu - hřiště, fotbalový míč a branka na mramorovém podstavci. Figurka FOTBAL je vysoká 16 cm včetně podstavce. Na podstavec fotbalové figurky můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem fotbalového klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto fotbalovou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8115145 Kč

16 cm

přidat do oblíbených

Figurka se symbolem fotbalu, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka s motivem fotbalu - fotbalista v pohybu s míčem na mramorovém podstavci. Figurka FOTBALISTA je vysoká 14 cm včetně podstavce. Na podstavec pod fotbalistu můžete přidat štítek s vlastním textem a nebo logem fotbalového klubu či soutěže. Vybrat si můžete laserové štítky nebo lesklé papírové štítky. Podklady pro výrobu štítku na tuto fotbalovou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8515145 Kč

17 cm

9 dalších ...

Kovové fotbalové figurky

Oceňte nejlepšího fotbalistu utkání či turnaje trofejí fotbalové figurky. Samostatné zlaté fotbalové figurky mají pro některé fotbalisty větší hodnotu než týmová trofej, protože fotbalová figurka oceňuje individuální výkon fotbalisty. Zlaté fotbalové figurky jsou na podstavci z bílého mramoru a slouží jako samostatná trofej. Fotbalové figurky je ale možné použít také jako doplněk pro fotbalové poháry umístěním figurky na poklice. Takto proměníte levné poháry v jedinečné fotbalové poháry.

Kovové fotbalové figurky máme v podobě sošky fotbalisty, fotbalové branky, fotbalového míče nebo kombinace předmětů spojených s fotbalem.