Štítky

přidat do oblíbených

Štítek laser - fólie, pr. 50 mm

Kulatý samolepicí štítek o průměru 50 mm ze zlaté laserové fólie. Štítek je vhodný pro všechny univerzální medaile a řadu dalších trofejí, které mají prostor pro emblém o průměru 50 mm. Na štítek je možné laserem vypálit logo nebo text dle vašeho přání. Cena štítku je včetně vypálení laserem. Podklady pro výrobu štítku je možné přiložit v prvním kroku objednávky.
61950 Kč

průměr 50 mm

přidat do oblíbených

Štítek kovový - rytý, 62x22 mm

Kovový rytý štítek o rozměru 62x22 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Štítek je ideální pro poháry na dřevěném podstavci a dřevěné plakety. Na štítek je možné vyrýt logo nebo text. U textu doporučujeme maximálně 3 řádky, aby byla zachována dobrá čitelnost. Rytí je zahrnuto v ceně štítku. Vlastní logo a případné další podklady pro výrobu štítku je možné přiložit v prvním kroku objednávky.
61260 Kč

62 x 22 | 62 x 22 | 62 x 22 mm

přidat do oblíbených

Štítek kovový - rytý, 70x25 mm

Kovový štítek o rozměru 70x25 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Kovový štítek je ideální pro poháry na dřevěném podstavci a dřevěné plakety. Na kovový štítek je možné vyrýt logo nebo text. U textu doporučujeme maximálně 3 řádky, aby byla zachována dobrá čitelnost. Rytí je zahrnuto v ceně kovového štítku. Vlastní logo a případné další podklady pro výrobu štítku je možné přiložit v prvním kroku objednávky.
61370 Kč

70 x 25 | 70 x 25 | 70 x 25 mm

12Další stránkaDalší

Štítky na poháry a gravírování na poháry a trofeje skvěle doplní zvolenou trofej. Pořiďte si samolepicí papírové štítky na poháry s potiskem vlastního textu nebo kovové štítky s gravírováním. Kulaté štítky se umisťují na zadní stranu medaile nebo tělo poháru. Hranaté štítky se umisťují na podstavce pohárů a na dřevěné plakety.

Papírové i kovové štítky máme ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Štítky si můžete vybírat z různých materiálů - papírové štítky, laserové štítky, kovové štítky nebo plastové štítky. Kovový štítek je vhodný na poháry s dřevěným podstavcem a na dřevěné plakety.