Tenisové medaile

Fotbalové medaile potěší každého účastníka vaší velkolepé akce. Ocenit s nimi můžete ty nejlepší, ale klidně také všechny zúčastněné, jak jen budete chtít. V naší nabídce najdete medaile na emblémy, které můžete doplnit jedním z více než 100 typů emblémů s motivem fotbalu nebo umístění. Pokud se nespokojíte s nabídkou fotbalových emblémů, můžete si nechat vyrobit například štítek s logem nebo vyzkoušet medaile s motivem, do kterých už žádný emblém nepotřebujete. Všechny emblémy a sportovní medaile nabízíme ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě. Stužky na medaile na našem e-shopu jsou k dostání v jednobarevném i vícebarevném provedení. Samozřejmostí je také česká trikolora, slovenská trikolora nebo německá trikolora. A myslíme také na děti, pro které jsme připravili veselé dětské medaile. 

Upřesnit výběr
přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29059 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm s reliéfem po obvodu medaile ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile vhodná především pro významné soutěže nebo pamětní medaile.
2905952 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29058 na emblém

2905858 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29060 na emblém

2906058 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29061 na emblém

2906162 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Kokarda - medaile 11 cm

Kokardová medaile se zlatou stuhou na krk. Barvy stuhy v medaili jsou světle žlutá, světle modrá, tyrkysová, zlatá, světle fialová, světle zelená, světle oranžová a světle růžová. Průměr středu pro umístění emblému nebo štítku je 50mm.
22K01-1169 Kč

11 cm

Novinka
přidat do oblíbených

Kokardová MEDAILE zakázková, průměr 11 cm

Vytvořte jedinečné ocenění s naší kokardovou MEDAILÍ na zakázku, která je dostupná v libovolné barevné kombinaci podle vašeho výběru. Prozkoumejte naši paletu barev v přiloženém vzorníku. Střed medaile, ideální pro umístění emblému nebo štítku, má průměr 50 mm. Kokarda je vybavena bezpečnostním špendlíkem pro snadné připnutí. Stuhy kokardy je možné potisknout libovolným textem nebo logem. Kompletní informace o potisku a kokardách najdete na našich webových stránkách www.katalogpoharu.cz na stranách 138 - 145.
22K03-1176 Kč

11 cm

Novinka

Potěšte výherce a účastníky tematickou medailí! Na Sportovnipohary.cz najdete tenisové medaile i univerzální medaile na emblémy. Přijďte si vybrat!