Tenisové medaile

Fotbalové medaile potěší každého účastníka vaší velkolepé akce. Ocenit s nimi můžete ty nejlepší, ale klidně také všechny zúčastněné, jak jen budete chtít. V naší nabídce najdete medaile na emblémy, které můžete doplnit jedním z více než 100 typů emblémů s motivem fotbalu nebo umístění. Pokud se nespokojíte s nabídkou fotbalových emblémů, můžete si nechat vyrobit například štítek s logem nebo vyzkoušet medaile s motivem, do kterých už žádný emblém nepotřebujete. Všechny emblémy a sportovní medaile nabízíme ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě. Stužky na medaile na našem e-shopu jsou k dostání v jednobarevném i vícebarevném provedení. Samozřejmostí je také česká trikolora, slovenská trikolora nebo německá trikolora. A myslíme také na děti, pro které jsme připravili veselé dětské medaile. 

Upřesnit výběr
přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29010 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 45 mm s reliéfem sportovce ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v barvách české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je také etue, sametová krabička na medaile.
2901019 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29011 na emblém

Univerzální kovové medaile o průměru 45 mm s reliéfem poháru ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901119 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29012 na emblém

Univerzální kovové medaile o průměru 45 mm s reliéfem poháru ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v barvách české, německé či slovenské trikolory.
2901219 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29013 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 45 mm s reliéfem vavřínu ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901320 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29014 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 45 mm s reliéfem šachovnice ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901420 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 29008 s umístěním

Univerzální kovová medaile s umístěním o průměru 45 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2900821 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29017 na emblém

Medaile v netradičním designu o rozměrech 38 x 48 mm. Medaile mají prostor pro vložení emblému nebo štítku s libovolným logem nebo textem o průměru 25 mm. Štítek je možné nalepit také na zadní stranu medaile, kde je možné použít štítek o průměru až 30 mm. Medaile jsou dostupné v barvách zlatá, stříbrná a bronzová. K medailím můžete vybrat některou ze stužek z naší nabídky.
2901721 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29018 na emblém

Univerzální kovové medaile s prostorem pro emblém nebo štítek o průměru 25 mm. Na přední stranu lze umístit emblém sportu nebo umístění, případně štítek s libovolným logem nebo textem. Zadní strana je pak připravena pro štítek o průměru maximálně 30 mm. Medaile jsou dostupné ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. K medailím je možné zakoupit stuhu v barvách české trikolory nebo vybrat z mnoha dalších barev.
2901821 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29019 na emblém

Univerzální kovová medaile s umístěním o průměru 50 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901921 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

9 dalších ...

Potěšte výherce a účastníky tematickou medailí! Na Sportovnipohary.cz najdete tenisové medaile i univerzální medaile na emblémy. Přijďte si vybrat!