Medaile pro BMX bikery

Medaile pro bikery BMX potěší každého účastníka vaší velkolepé akce. Ocenit s nimi můžete ty nejlepší, ale klidně také všechny zúčastněné, jak jen budete chtít. V naší nabídce najdete medaile na emblémy, které můžete doplnit jedním z více než 100 typů emblémů s motivem BMX nebo umístění. Pokud se nespokojíte s nabídkou emblémů pro jezdce BMX, můžete si nechat vyrobit například štítek s logem nebo vyzkoušet medaile s motivem, do kterých už žádný emblém nepotřebujete.

Všechny emblémy a sportovní medaile nabízíme ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě. Stužky na medaile na našem e-shopu jsou k dostání v jednobarevném i vícebarevném provedení. Samozřejmostí je také česká trikolora, slovenská trikolora nebo německá trikolora. A myslíme také na děti, pro které jsme připravili veselé dětské medaile.

Upřesnit výběr
přidat do oblíbených

Dřevěná medaile, průměr 70 mm

Dřevěná medaile o průměru 70 mm s možností vlastního motivu na obě strany medaile. Jednostranné gravírování (G v produktovém kódu) nebo potisk medaile (P v produktovém kódu) je v ceně. Medaili můžete doplnit o vhodnou stužku nebo šňůrku. Podklady pro výrobu můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
19064od 38 Kč

70 | 70 mm

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29055 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2905539 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29054 na emblém

2905440 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29056 na emblém

2905640 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Dřevěná medaile, průměr 100 mm

Dřevěná medaile o průměru 100 mm s možností vlastního motivu na obě strany medaile. Jednostranné gravírování (G v produktovém kódu) nebo potisk medaile (P v produktovém kódu) je v ceně. Dřevěnou placku můžete doplnit o vhodnou stužku nebo šňůrku. Vlastní text, logo nebo návrh můžete přiložit v prvním kroku objednávkového procesu.
19065od 46 Kč

100 | 100 mm

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29052 na emblém

2905247 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29053 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm s reliéfem drobných lístků ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2905351 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29057 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě s velmi pěkným reliéfem po obvodu medaile. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2905751 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile "smajlík" 29036

Dětská medaile smajlík o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Tyto medaile jsou vhodné především pro dětské soutěže. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory.
2903652 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

7 dalších ...

Potěšte výherce a účastníky tematickou medailí! Na Sportovnipohary.cz najdete medaile s motivem BMX i medaile na emblémy. Přijďte si vybrat!