Medaile

Upřesnit výběr
přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29000 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile je možné doplnit o emblém s umístěním nebo sportem, na zadní stranu lze přidat papírový či kovový štítek s možností tisku či gravírování textu nebo loga. K medailím si můžete zvolit stužky v barvách české, slovenské či německé trikolory.
2900014 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29002 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu nebo loga. K medailím si můžete zvolit stužky v barvách české, slovenské či německé trikolory.
2900214 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29001 na emblém

Kovové medaile s možností vložení libovolného emblému nebo štítku s logem. Průměr medailí je 40 mm a jsou dostupné ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední strana medaile má prostor pro emblém o průměru 25 mm, na zadní stranu lze umístit štítek o průměru 30 mm. K medailím můžete zakoupit stužky z naší nabídky.
2900116 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29003 na emblém

Univerzální kovové medaile o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v barvách české, německé či slovenské trikolory.
2900317 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29004 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v barvách české, německé či slovenské trikolory.
2900417 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile "smajlík" 19702

Kovová medaile se štítkem smajlíka. Průměr medaile je 40 mm a dodává se ve zlaté barvě. Na přání je možné dodat medaile stříbrné a bronzové. Na zadní stranu medaile lze nalepit štítek s potiskem nebo gravírováním vlastního textu nebo loga. K medailím doporučujeme zakoupit stužky, které nabízíme v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory.
1970219 Kč

zlatá

přidat do oblíbených

Fotbalové medaile 29005

Kovová fotbalová medaile o průměru 40 mm s reliéfem fotbalového míče ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v barvách české, německé či slovenské trikolory.
2900519 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29007 na emblém

Medaile ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě o průměru 40 mm. Na přední stranu medailí je možné umístit emblém sportu, umístění nebo štítek s Vaším logem nebo textem. Štítek lze umístit i na zadní stranu medaile. K medailím je možné vybrat také stužku z naší nabídky.
2900719 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29009 na emblém

Medaile s umístěním a možností vložení emblému sportu nebo štítku s libovolným logem nebo textem. Medaile mají průměr 45 mm a jsou dostupné v barvách zlato, stříbro nebo bronz. Na zadní stranu medailí je možné umístit štítek o maximálním průměru 38 mm. K medailím doporučujeme stužky s karabinou z naší nabídky.
2900919 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29010 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 45 mm s reliéfem sportovce ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v barvách české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je také etue, sametová krabička na medaile.
2901019 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29011 na emblém

Univerzální kovové medaile o průměru 45 mm s reliéfem poháru ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901119 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29012 na emblém

Univerzální kovové medaile o průměru 45 mm s reliéfem poháru ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v barvách české, německé či slovenské trikolory.
2901219 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Fotbalové medaile 29006

Kovová fotbalová medaile o průměru 40 mm s reliéfem fotbalového míče a číslem umístění ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2900620 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29013 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 45 mm s reliéfem vavřínu ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901320 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29014 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 45 mm s reliéfem šachovnice ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901420 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 29008 s umístěním

Univerzální kovová medaile s umístěním o průměru 45 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2900821 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Fotbalové medaile 29015

Kovová fotbalová medaile o průměru 45 mm s reliéfem fotbalisty a fotbalového míče ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901521 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29017 na emblém

Medaile v netradičním designu o rozměrech 38 x 48 mm. Medaile mají prostor pro vložení emblému nebo štítku s libovolným logem nebo textem o průměru 25 mm. Štítek je možné nalepit také na zadní stranu medaile, kde je možné použít štítek o průměru až 30 mm. Medaile jsou dostupné v barvách zlatá, stříbrná a bronzová. K medailím můžete vybrat některou ze stužek z naší nabídky.
2901721 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29018 na emblém

Univerzální kovové medaile s prostorem pro emblém nebo štítek o průměru 25 mm. Na přední stranu lze umístit emblém sportu nebo umístění, případně štítek s libovolným logem nebo textem. Zadní strana je pak připravena pro štítek o průměru maximálně 30 mm. Medaile jsou dostupné ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. K medailím je možné zakoupit stuhu v barvách české trikolory nebo vybrat z mnoha dalších barev.
2901821 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29019 na emblém

Univerzální kovová medaile s umístěním o průměru 50 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901921 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Fotbalové medaile 29020

Kovové fotbalové medaile 29020 mají průměr 50 mm a jsou k dispozici ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě. Na zadní stranu medaile je možné umístit papírový štítek nebo kovový štítek s gravírováním vlastního textu nebo loga, čímž lze personalizovat ocenění. Doporučujeme také zakoupit stužku pro zavěšení medaile kolem krku. Stužky jsou dostupné v několika barevných provedeních včetně české a slovenské trikolory.
2902021 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29021 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 50 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2902121 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29022 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 50 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2902221 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29031 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 50 mm s reliéfem růžice či slunce ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2903121 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29024 na emblém

Univerzální kovová medaile s umístěním o průměru 50 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2902424 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29025 na emblém

Univerzální kovová medaile 29025 s průměrem 50 mm, která je k dispozici ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě. Medaile má elegantní prořezávaný design a disponuje očkem pro snadné zavěšení na stužku. Na přední stranu medaile je možné vložit emblém sportu nebo umístit štítek s vlastním textem nebo logem, čímž můžete medaili personalizovat. Na zadní stranu medaile je také možné umístit štítek. Tato medaile je skvělou volbou pro různé události a soutěže, kde chcete oceněným předat unikátní a individuální ocenění.
2902524 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29026 na emblém

Univerzální kovová medaile s umístěním o průměru 50 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2902624 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29023 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 50 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2902325 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile "smajlík" 29039

Kovová medaile se smajlíkem o průměru 45 mm ve zlaté barvě. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2903925 Kč

zlatá

přidat do oblíbených

Dětské hasičské medaile 22400

Dětská hasičská medaile o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě.
2240027 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29027 na emblém

Univerzální kovová medaile s umístěním a českou trikolorou o průměru 50 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2902727 Kč

zlatá | trikolora | stříbrná | trikolora | bronzová | trikolora

přidat do oblíbených

Dřevěná medaile, průměr 50 mm

Dřevěná medaile o průměru 50 mm s možností vlastního motivu na obě strany medaile. Jednostranné gravírování (G v produktovém kódu) nebo potisk medaile (P v produktovém kódu) je v ceně. Medaili můžete doplnit o vhodnou stužku nebo šňůrku. Podklady pro výrobu můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
19063od 30 Kč

50 | 50 mm

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29016 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 45 mm s reliéfem plamene ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2901631 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29034 na emblém

Univerzální kovová medaile ve tvaru srdce o rozměru 45x50 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2903434 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29028 na emblém

Kovové medaile 29028 s možností vložení emblému sportu nebo umístění, případně vlastního loga či textu na přední stranu. Tyto medaile jsou k dispozici ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě a vynikají svým výrazným designem. Na zadní stranu medaile je možné nalepit štítek dle vašeho výběru. Doporučujeme také zakoupit stužku pro zavěšení medaile kolem krku, aby byla prezentace ocenění kompletní. Tyto kovové medaile jsou skvělou volbou pro různé sportovní nebo společenské události.
2902835 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29029 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 50 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2902935 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Fotbalové medaile 29030

2903035 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29032 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 50 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2903235 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Fotbalové medaile 29033

2903335 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29050 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2905036 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29038 na emblém

Kovová medaile ve tvaru šaškovské čepice s rolničkami o rozměru 50x60 mm ve zlaté barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 25 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2903837 Kč

zlatá

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29051 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2905137 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Dřevěná medaile, průměr 70 mm

Dřevěná medaile o průměru 70 mm s možností vlastního motivu na obě strany medaile. Jednostranné gravírování (G v produktovém kódu) nebo potisk medaile (P v produktovém kódu) je v ceně. Medaili můžete doplnit o vhodnou stužku nebo šňůrku. Podklady pro výrobu můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
19064od 38 Kč

70 | 70 mm

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29055 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm s reliéfem ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2905539 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29054 na emblém

2905440 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29056 na emblém

2905640 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Fotbalové medaile 29035

2903542 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Dřevěná medaile, průměr 100 mm

Dřevěná medaile o průměru 100 mm s možností vlastního motivu na obě strany medaile. Jednostranné gravírování (G v produktovém kódu) nebo potisk medaile (P v produktovém kódu) je v ceně. Dřevěnou placku můžete doplnit o vhodnou stužku nebo šňůrku. Vlastní text, logo nebo návrh můžete přiložit v prvním kroku objednávkového procesu.
19065od 46 Kč

100 | 100 mm

přidat do oblíbených

Medaile 22401 se znakem SDH

Kovová hasičská medaile se znakem SH ČMS o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a broznové barvě. Na zadní stranu medaile lze umístit papírový štítek či štítek z laserové fólie s možností tisku nebo gravírování vlastního textu, loga či návrhu. Nezapomeňte na stužky k medailím, které máme v několika barvách včetně české, německé a slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2240147 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29052 na emblém

2905247 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29053 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm s reliéfem drobných lístků ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2905351 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29057 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě s velmi pěkným reliéfem po obvodu medaile. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile.
2905751 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile "smajlík" 29036

Dětská medaile smajlík o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Tyto medaile jsou vhodné především pro dětské soutěže. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory.
2903652 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29059 na emblém

Univerzální kovová medaile o průměru 70 mm s reliéfem po obvodu medaile ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Přední stranu medaile lze doplnit o emblém s umístěním či sportem o průměru 50 mm, na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile vhodná především pro významné soutěže nebo pamětní medaile.
2905952 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 22403 se znakem SH ČMS

Hasičská medaile s logem SH ČMS o průměru 45 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Na zadní stranu medaile lze umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírováním textu, loga nebo vlastního návrhu. Hasičské medaile je vhodné doplnit také stužkou na medaile, které máme v několika barvách včetně české, neměcké a slovenské trikolory. Pěkným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile, vhodná zejména pro pamětní medaile.
2240356 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29058 na emblém

2905858 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29060 na emblém

2906058 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Hokejové medaile 29037

29037od 62 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová | bronzová

přidat do oblíbených

Univerzální medaile 29061 na emblém

2906162 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 22404 se znakem SH ČMS

2240463 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 22405 se znakem SH ČMS

2240563 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Kokarda - medaile 11 cm

Kokardová medaile se zlatou stuhou na krk. Barvy stuhy v medaili jsou světle žlutá, světle modrá, tyrkysová, zlatá, světle fialová, světle zelená, světle oranžová a světle růžová. Průměr středu pro umístění emblému nebo štítku je 50mm.
22K01-1169 Kč

11 cm

Novinka
přidat do oblíbených

Medaile 22406 se znakem SH ČMS

2240675 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Kokardová MEDAILE zakázková, průměr 11 cm

Vytvořte jedinečné ocenění s naší kokardovou MEDAILÍ na zakázku, která je dostupná v libovolné barevné kombinaci podle vašeho výběru. Prozkoumejte naši paletu barev v přiloženém vzorníku. Střed medaile, ideální pro umístění emblému nebo štítku, má průměr 50 mm. Kokarda je vybavena bezpečnostním špendlíkem pro snadné připnutí. Stuhy kokardy je možné potisknout libovolným textem nebo logem. Kompletní informace o potisku a kokardách najdete na našich webových stránkách www.katalogpoharu.cz na stranách 138 - 145.
22K03-1176 Kč

11 cm

Novinka
přidat do oblíbených

Medaile 22407 se znakem SH ČMS

Kovová hasičská medaile s logem SH ČMS a číslem umístění o průměru 60 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Na zadní stranu medaile je možné umístit papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Všechny hasičské medaile mají očko pro připnutí stužky, které máme v mnoha barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile vhodná především pro významné soutěže nebo pamětní medaile.
2240782 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 22408 se znakem SDH

Krásná hasičská medaile o průměru 70 mm se znakem SH ČMS a drobnými lístky po obvodu medaile ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Očko slouží k připnutí stužky na medaili. Stužky máme v mnoha barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile vhodná především pro významné soutěže nebo pamětní medaile.
22408106 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Medaile 22409 se znakem SDH

Krásná hasičská medaile o průměru 70 mm se znakem SH ČMS a drobnými lístky po obvodu medaile ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Na přední stranu lze umístit emblém s umístěním. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Očko slouží k připnutí stužky na medaili. Stužky máme v mnoha barvách včetně české, německé či slovenské trikolory. Vhodným doplňkem je etue, sametová krabička na medaile vhodná především pro významné soutěže nebo pamětní medaile.
22409106 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

1...Další stránkaDalší

Kovové medaile potěší vítěze i účastníky sportovní události. V naší nabídce najdete medajle s číslem umístění (medaile 1. místo, 2. místo, 3. místo), fotbalové medaile, hasičské medaile, medaile pro děti, turistické dřevěné medaile a medaile pro mnoho dalších sportů či univerzální medaile na emblémy, do kterých můžete zasadit jeden z více než 100 tematických emblémů. Medajle tak přizpůsobíte konkrétní události. Pokud nenaleznete vhodnou medaili, zakázková výroba medaile pro nás není problém.

Medaile a emblémy nabízíme ve stříbrné, zlaté a bronzové barvě. Medaile nezapomeňte doplnit o stuhy na medaile v různých barvách včetně stuhy české trikolory.

Levné dětské medaile u nás pořídíte již za 13 Kč.