Medaile PRO DĚTI

přidat do oblíbených

Medaile "smajlík" 29036

Dětská medaile smajlík o průměru 40 mm ve zlaté, stříbrné a bronzové barvě. Tyto medaile jsou vhodné především pro dětské soutěže. Zadní stranu medaile lze doplnit o papírový či kovový štítek s možností tisku nebo gravírování vlastního textu a nebo loga. Doplnit můžete také stužky na medaile v několika barvách včetně české, německé či slovenské trikolory.
2903652 Kč

zlatá | stříbrná | bronzová

přidat do oblíbených

Kokarda - medaile 11 cm

Kokardová medaile se zlatou stuhou na krk. Barvy stuhy v medaili jsou světle žlutá, světle modrá, tyrkysová, zlatá, světle fialová, světle zelená, světle oranžová a světle růžová. Průměr středu pro umístění emblému nebo štítku je 50mm.
22K01-1169 Kč

11 cm

Novinka
přidat do oblíbených

Kokardová MEDAILE zakázková, průměr 11 cm

Vytvořte jedinečné ocenění s naší kokardovou MEDAILÍ na zakázku, která je dostupná v libovolné barevné kombinaci podle vašeho výběru. Prozkoumejte naši paletu barev v přiloženém vzorníku. Střed medaile, ideální pro umístění emblému nebo štítku, má průměr 50 mm. Kokarda je vybavena bezpečnostním špendlíkem pro snadné připnutí. Stuhy kokardy je možné potisknout libovolným textem nebo logem. Kompletní informace o potisku a kokardách najdete na našich webových stránkách www.katalogpoharu.cz na stranách 138 - 145.
22K03-1176 Kč

11 cm

Novinka
12Další stránkaDalší

Levné dětské medaile

Kovové medaile pro děti jsou ideálním oceněním malých vítězů sportovních dní, malých tanečníků nebo malých chovatelů. V naší nabídce naleznete univerzální medaile s číslem umístění, krásné dětské medaile v podobě smajlíku a univerzální medaile s místem pro emblém s dětským motivem nebo číslem umístění. Vytvoříte si tak medaile pro děti podle svých představ.

Výroba medailí pro děti

Pokud nenaleznete vhodnou medaili s dětským motivem, výroba medaile pro děti na zakázku pro nás není problém. Stačí nás kontaktovat.

Doplňky dětských medailí

Medaile pro děti a emblémy nabízíme ve stříbrné, zlaté a bronzové barvě.

Medaile bez stuhy je jako hrnek bez ucha, proto si nezapomeňte k dětským medailím vybrat barevné stuhy na medaile nebo stuhy české trikolory.

Levné dětské medaile u nás pořídíte již za 13 Kč.