Figurky

přidat do oblíbených

Figurka běžkaře, 10 cm, zlatá, včetně podstavce

Lyžařská figurka běžkaře ve zlaté barvě na mramorovém podstavci, který je v ceně. Figurka běžkaře na lyžích je vysoká 10 cm včetně podstavce. Na podstavec figurky je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8017105 Kč

10 cm

přidat do oblíbených

Figurka sjezdové lyže, 14 cm, zlatá, včetně podstavce

Figurka Lyžař a sjezdové lyže v pohybu na podstavci z bílého mramoru. Lyžař je vysoký 14 cm včetně podstavce. Na podstavec pod figurku lyžaře lze umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem lyžařského klubu či závodu ve sjezdovém lyžování. Podklady pro výrobu štítku na tuto lyžařskou trofej můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8645135 Kč

14 cm

9 dalších ...
Předchozí stránkaPředchozí12345

Oceňte nejlepšího hráče trofejí na úrovni! Figurky jsou velmi oblíbenou trofejí na soutěžích, sportovních akcích ale i jiných kulturních událostech. Ocenit s nimi můžete nejlepšího hráče turnaje nebo je darovat svým blízkým či kamarádům se zálibou ve sportu. Figurky ve zlatém odstínu jsou na podstavci a vybírat můžete z pestré nabídky mnoha sportů, například hokej, fotbal, tenis či basketbal. K trofeji lze dokoupit podstavec neboli stojánek na figurky. Figurky je možné také objednat společně s poklicí a dát je na většinu pohárů.