Figurky

přidat do oblíbených

Figurka Victory muž, 14 cm, zlatá, včetně podstavce

Krásná zlatá figurka s postavou muže symbolizující Victory čili Vítězství. Postava muže nese disk, na který lze umístit emblém s číslem umístění nebo motivem sportovní či jiné události. Figurka muže je vysoká 14 cm včetně podstavce. Na podstavec pod figurku je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto krásnou figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8021135 Kč

14 cm

přidat do oblíbených

Figurka victory - muž, 14 cm, zlato, včetně podstavce

Univerzální zlatá figurka s motivem Victory čili Vítězství - muž držící vavřínový věnec na podstavci z bílého mramoru. Figurka muže včetně podstavce je vysoká 14 cm. Na podstavec pod figurku Vítězství je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto univerzální figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8059135 Kč

14 cm

přidat do oblíbených

Figurka jachting, 17 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka Jachting - plachetnice ve vlnách na podstavci z bílého mramoru. Figurka plachetnice je vysoká 17 cm včetně podstavce. Na podstavec pod loď je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto jachtařskou figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8134135 Kč

17 cm

přidat do oblíbených

Figurka chovatelství - ovčák, 12 cm, zlato, včetně podstavce

Univerzální figurka s motivem chovatelství psů - zlatý ovčák na podstavci z bílého mramoru. Figurka psa včetně podstavce je vysoká 12 cm. Na podstavec pod figurku ovčáka lze umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem výstavy psů, chovatelské stanice či klubu chovatelů. Podklady pro výrobu štítků na chovatelskou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8300135 Kč

12 cm

přidat do oblíbených

Figurka střelba - brokovnice, 15 cm, zlato, včetně podstavce

Zlatá figurka střelce s brokovnicí na podstavci z bílého mramoru. Figurka střelce je vysoká 15 cm včetně podstavce. Na podstavec pod figurku je možné nalepit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítků na střeleckou figurku můžete přiložit v prvním kroku objednávky.
8334135 Kč

15 cm

přidat do oblíbených

Figurka Victory žena, 12 cm, zlatá, včetně podstavce

Krásná zlatá figurka s postavou okřídlené ženy symbolizující Victory čili Vítězství. Figurka ženy je vysoká 12 cm včetně podstavce. Na podstavec pod figurku je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem. Podklady pro výrobu štítku na tuto krásnou figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8406135 Kč

12 cm

přidat do oblíbených

Figurka okoun, 10 cm, zlato, včetně podstavce

Figurka Okoun na vlně ve zlaté barvě na podstavci z bílého mramoru. Figurka okouna je vysoká 10 cm včetně podstavce. Na mramorový podstavec pod figurku ryby je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem sportovního klubu nebo rybářské soutěže. Podklady pro výrobu štítku na tuto krásnou rybářskou figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8457135 Kč

10 cm

přidat do oblíbených

Figurka pstruh, 10 cm, zlato, včetně podstavce

Figurka Pstruh na vlně ve zlaté barvě na podstavci z bílého mramoru. Figurka pstruha je vysoká 10 cm včetně podstavce. Na mramorový podstavec pod figurku ryby je možné umístit laserový štítek nebo lesklý papírový štítek s vlastním textem a nebo logem sportovního klubu či rybářské soutěže. Podklady pro výrobu štítku na tuto krásnou rybářskou figurku můžete připojit v prvním kroku objednávky.
8458135 Kč

10 cm

9 dalších ...

Trofeje mohou mít mnoho podob a jednou z nich jsou figurky. Figurkou sportovce můžete ocenit nejlepšího hráče turnaje nebo jen udělat radost svým blízkým, kteří milují sport. Tyto trofeje ve zlatém odstínu na podstavci nabízejí značný výběr z mnoha sportů, například fotbal, hokej, tenis či basketbal. Na výběr jsou také figurky zachycující sportovce při hře. K trofeji můžete také dokoupit podstavec neboli stojánek na figurky. Figurky lze také objednat společně s poklicí a dát je na většinu pohárů.